TOP
Image Alt

ASTORIA Hotel & Medical Spa 4*

ASTORIA Hotel & Medical Spa 4*

€543 / de persoana

Situat în districtul central al orașului Karlovy Vary, la cîțiva pași de Colonada Morii, ASTORIA Hotel & Medical Spa 4* pune la dispoziția oaspeților un restaurant cu bucate delicioase și sănătoase, parcare privată și Wi-Fi gratuit.

 

Toate camerele includ TV cu ecran plat și canale prin satelit. Unele unități includ zonă de relaxare unde vă puteți destinde. Fiecare cameră are baie privată cu duș sau cadă. Recepția are program non-stop. De la 11:00 la 20:00, oaspeții se pot bucura de consum gratuit de ceai la casa de ceai de la proprietate.

 

Colonada Pieții este la 200 de metri de ASTORIA Hotel & Medical Spa, iar izvorul termal se află la 300 de metri. Cel mai apropiat aeroport este aeroportul internațional Karlovy Vary, la 3 km de ASTORIA Hotel & Medical Spa.

 

De asemenea, hotelul oferă servicii medicale – tratament spa și proceduri de reabilitare, însoțite de un personal calificat și profesional. Asistența medicală este disponibilă non-stop. Pentru procedurile balneologice, este utilizată apa minerală ce vine direct din izvoarele termale, intrînd în complex printr-o conductă specială. Izvoarele minerale de vindecare Karlovy Vary pentru tratamentul tractului gastro-intestinal sunt situate vizavi, în coloana Mill (Mlyn). Centrul tratează, în primul rând, bolile tractului gastro-intestinal, afecțiunile metabolice, bolile sistemului musculo-scheletice, epuizarea fizică și psihică a organismului. Proceduri medicale oferite de hotel: hidroterapie, fizioterapie, masaj, terapie de inhalare, de oxigen, termoterapie, proceduri wellness, ș.a.

 

Stațiunea: Karlovy Vary

Cazare: 14.04.2020

Durata șederii: 7 nopți

Prețul include: cazare 7 nopți cu tipul de masă HB + Treatment (mic dejun și cină + tratament) și asigurare medicală.

Transport: PROPRIU

Nu aveti dreptul sa va inregistrati