TOP
Image Alt

BOMO KRIOPIGI HOTEL 4*

BOMO KRIOPIGI HOTEL 4*

€374 / de persoana

Faimosul Kriopigi Beach Hotel 4* este situat într-o stațiune de vacanță în apropiere de satul Kriopigi. Construit în locul cel mai privilegiat din sat, la 120 m altitudine, prin pădure, acesta oferă o vedere nelimitată la Golful Toronean și întreaga zonă a Sithoniei.  Hotelul oferă o gamă largă de servicii și facilități, cum ar fi transfer la și de la aeroport, precum și un mini tren care duce oaspeții prin pini la frumoasa plaja cu steag albastru din Pigadakia cu apă limpede precum cristalul. Alte atracții ale zonei includ Muntele Athos, Stagira, casa lui Aristotel și Salonic. Un loc ideal pentru o vacanță cu familia pe plajă..

 

Hotelul asigură o piscină, o cadă cu hidromasaj, o sală de fitness şi camere cu balcon. Camerele au aer condiţionat, TV prin satelit cu canale de muzică şi WiFi gratuit. Toate sunt prevăzute cu frigider şi uscător de păr. Oaspeţii pot savura micul dejun, prânzul şi cina la restaurantul hotelului. Barul Dolphins de lângă piscină serveşte cocktailuri şi există o cafenea grecească tradiţională.

 

Hotelul Kriopigi este situat la 5 km de orăşelul plin de viaţă Kallithea. Oraşul Salonic şi aeroportul acestuia se află la aproximativ 90 km.

Destinația: Halkidiki-Kassandra, Grecia
Pornire din Chișinău (autobuz)
Tur: 30.05.2020
Retur: 08.06.2020
Cazare: 31.05.2020 – 07.06.2020
Prețul include: cazare 7 nopți cu tipul de UALL Inclusive, transport tur / retur + transfer, asigurare medicală.

  • Destinatie
  • Plecare
    Chișinău
  • Timpul plecarii
    09:00
  • Timpul intoarcerii
    18:30 - 20:00
Nu aveti dreptul sa va inregistrati