TOP
Image Alt

BONVITAL 4* (Adults Only)

BONVITAL 4* (Adults Only)

€686 / de persoana

Bonvital 4* este un hotel excepțional, cu conceptul ”Adults Only”, care e situat la 250 de metri de lacul termal și are un spa gratuit, un centru de wellness cu saună.

 

Toate camerele sunt dotate cu un TV, precum și un seif pentru laptop. Băile sunt dotate cu duș și uscător de păr, halate de baie, articole de toaletă gratuite. Majoritatea camerelor au și balcon. Oaspeții pot liber accesa Wi-Fi-ul gratuit.

 

Bonvital Hotel are, de asemenea, un restaurant care servește mâncăruri maghiare și internaționale.

Bonvital are un centru medical cu 2 etaje, cu servicii medicale de înaltă calitate. Oaspeții pot folosi, la fel, și o sală de fitness gratuită. Servicii de frumusețe și masaj sunt disponibile la un cost suplimentar. Oaspeții primesc un voucher pentru tratament cosmetic sau wellness pe care îl pot utiliza între zilele de luni – joi. Proprietatea permite cazare cu animale de companie.

 

Din septembrie 2018 Bonvital Hotel Hévíz întâmpină doar oaspeți cu vârsta peste 14 ani. Autogara Hévíz se află la 250 de metri de sediu, orașul Keszthely și Lacul Balaton se află la 10 minute cu mașina. Personalul de la recepție este pregătit să vă ajute cu informații despre zonă.

 

Stațiunea: Heviz

Cazare: 27.04.2020

Durata șederii: 7 nopți

Prețul include: cazare 7 nopți cu tipul de masă HB + Treatment (mic dejun și cină + tratament) și asigurare medicală.

Transport: PROPRIU

Nu aveti dreptul sa va inregistrati