TOP
Image Alt

COLUMBIA BEACH RESORT 5*

COLUMBIA BEACH RESORT 5*

€930 / de persoana

Columbia Beach Resort 5* este un hotel luxos, ce se află în mijlocul unor grădini amenajate, chiar pe plaja golfului Pissouri. Complexul pune la dispoziție 2 piscine, dintre care una tip lagună cu lungimea de 80 de metri, 4 restaurante și 6 baruri.

 

Toate suitele au podea din piatră, mobilier şi obloane din lemn natural şi ventilatoare de tavan care mențin răcoarea. Fiecare unitate are un balcon cu vedere la grădini sau la mare. Facilitățile includ aparat de cafea Nespresso, articole de toaletă marca Molton Brown, halate de baie şi papuci.

 

Restaurantul Apollo de la complex servește preparate à la carte și gustări pe tot parcursul zilei. Seara, meniul conține mezze cipriote şi pește proaspăt. La restaurantul gourmet italian Bacchus puteți savura preparate rafinate în timp ce ascultați muzică interpretată de artiști locali. Cape Aspro oferă un bufet cu fructe de mare, iar restaurantul Atrium servește preparate à la carte. Barul de cocktail Eros al complexului are vedere superbă la zonele înconjurătoare. De asemenea, complexul pune la dispoziție 1 bar pe plajă, 2 baruri la piscină, barul Seven C’s și Ouzeri.

 

Centrul spa Hébe din cadrul complexului Columbia Beach are 6 săli de tratament, o cadă cu hidromasaj, o piscină de relaxare şi o sală de fitness. Sala de gimnastică oferă cursuri regulate de fitness şi yoga. Oaspeții au de asemenea la dispoziție clubul de copii Den și creșa Cub Life.

 

Destinația: Cipru
Pornire din Chișinău
Tur: 01.05.2020
Retur: 08.05.2020
Prețul include: cazare 7 nopți cu tipul de masă indicat, transport tur / retur (bagaj de mînă) + transfer, asigurare medicală.

  • Destinatie
  • Plecare
    Chișinău
  • Timpul plecarii
    12:40
  • Timpul intoarcerii
    15:40
Nu aveti dreptul sa va inregistrati