TOP
Image Alt

EA Hotel ATLANTIC PALACE 4*

EA Hotel ATLANTIC PALACE 4*

€408 / de persoana

Hotelul Atlantic Palace 4* este situat în centrul stațiunii Karlovy Vary, la numai 150 de metri de izvorul termal și la 5 minute de mers pe jos de Colonada Mlýnská. Atlantic Palace este amplasat într-o clădire de importanță istorică și are bar și terasă. Proprietatea oferă un serviciu de transfer.

 

Toate camerele au mobilier de culoare deschisă, birou, TV cu ecran plat și canale prin satelit, telefon, cutie de valori și minibar. Camera include o baie spațioasă cu duș, chiuvete duble, oglindă cosmetică, uscător de păr și produse cosmetice de calitate. Proprietatea pune la dispoziție un restaurant à la carte și un Sky bar cu vedere pitorească, amplasat la ultimul etaj al hotelului.

 

Oaspeții pot beneficia de una dintre numeroasele proceduri, masaje, băi și facilități de wellness, precum și de tratamentele oferite la un cost suplimentar de centrul de wellness. Proceduri oferite de hotel: dietoterapie, analiză de sînge, electrocardiogramă, băi carbonice, de nămol, masaj relaxant, anticelulitic, subacvatic, fizioterapie, terapie cu laser, magnetoterapie, ultrasunete, oxigenoterapie, saună finlandeză, peeling, etc.

 

Hotelul, situat pe malul râului, într-o zonă înconjurată de păduri se află la 4 minute de mers pe jos de Biserica Sfânta Maria Magdalena și la 12 minute de mers pe jos de Biserica Ortodoxă Sfinții Petru și Pavel. La Aeroportul Karlovy Vary se poate ajunge cu mașina în 15 minute.

 

Stațiunea: Karlovy Vary

Cazare: 25.03.2020

Durata șederii: 7 nopți

Prețul include: cazare 7 nopți cu tipul de masă HB + Treatment (mic dejun și cină + tratament) și asigurare medicală.

Transport: PROPRIU

Nu aveti dreptul sa va inregistrati