TOP
Image Alt

GRANDHOTEL PUPP 5*

GRANDHOTEL PUPP 5*

€866 / de persoana

Grandhotel Pupp este un hotel deosebit și impresionant, cu o tradiție ce datează încă din anul 1701, situat în centrul istoric al orașului Karlovy Vary, la 300 de metri de Spa Colonnade. Hotelul dispune de camere și suite spațioase, un restaurant și un centru exclusivist de spa cu facilități medicale, piscină relaxantă, centru de meditație, saună uscată și cu aburi, salină și sală de gimnastică. Centrul spa propune peste 30 de proceduri, de la tratamente de înfrumusețare, până la fizioterapie.

 

Camerele de la Grandhotel Pupp au interior tradițional cu tavan prevăzut cu fresce și candelabre de cristal. Camerele sunt dotate cu TV cu ecran plat, iar unele au balcon cu vedere la râul Tepla și la Colonnade.

 

Restaurantele hotelului oferă specialități din bucătăria cehă și preparate internaționale. Cafeneaua Pupp oferă dulciuri și deserturi tradiționale, care pot fi luate și pe terasa de vară. Unul dintre restaurante, Becher’s Bar and Little Dvorana oferă divertisment de seară, inclusiv muzică live.

 

Grandhotel Pupp a fost fondat în anul 1701 de Johann Georg Pupp, un cofetar original. De-a lungul anilor, hotelul a găzduit celebrități precum Johann Wolfgang von Goethe, Johann Sebastian Bach și Richard Wagner.

 

Proceduri medicale oferite de hotel: masaj clasic, aromatic, subacvatic, limfatic, reflexiv, băi carbonice, de nămol, electroterapie, ultrasunete, fizioterapie, gimnastică individuală, magnetoterapie, proceduri de inhalare, ș.a.

 

Stațiunea: Karlovy Vary

Cazare: 06.04.2020

Durata șederii: 7 nopți

Prețul include: cazare 7 nopți cu tipul de masă HB + Treatment (mic dejun și cină + tratament) și asigurare medicală.

Transport: PROPRIU

Nu aveti dreptul sa va inregistrati