TOP
Image Alt

INTERNAȚIONAL 4*

INTERNAȚIONAL 4*

€293 / de persoana

Hotelul Internațional 4* reprezintă spațiul în care te poți simți ca acasă, la poalele munților Bucegi, fiind situat la aproximativ 0,5 km de la telecabină. Accesibil direct din DN1, cu vedere către înălțimile verzi ale muntelui, hotelul a devenit în timp locul perfect atît pentru evenimente corporate sau sociale, cît și pentru experimentarea unor vacanțe de vis.

 

Hotelul Internaţional din Sinaia se mândreşte cu 2 piscine interioare şi un centru spa, un centru de divertisment și de înfrumuseţare, precum şi un restaurant superb şi facilităţi de catering. Din camerele hotelului Internaţional puteţi admira priveliştea oferită de munţii din jur, iar toate sunt dotate cu TV cu ecran plat cu canale prin cablu. De asemenea, includ o baie privată cu articole de toaletă gratuite.

 

Restaurantul Panoramic are o capacitate de până la 350 de persoane, restaurantul Tirol oferă specialităţi tiroleze, iar Cucina Sofia serveşte preparate din bucătăria italiană. Puteţi savura delicii româneşti şi internaţionale, iar cocktail barul oferă băuturi şi are o capacitate de 150 de locuri.

 

În zona de divertisment veţi găsi 4 piste de bowling şi 2 mese de biliard, disponibile la un cost suplimentar numai în weekend. Iarna puteţi utiliza gratuit depozitul pentru echipament de schi.

 

Stațiunea: Sinaia

Cazare: 15.02.2020

Durata șederii: 5 nopți

Prețul include: cazare 5 nopți cu tipul de masă BB (mic dejun) și asigurare medicală.

Transport: PROPRIU

Nu aveti dreptul sa va inregistrati