TOP
Image Alt

KOLPING Hotel SPA & FAMILY RESORT 4*

KOLPING Hotel SPA & FAMILY RESORT 4*

€771 / de persoana

Kolping Hotel Spa & Familu Resort 4* este situat la 1 km de Hévíz. Este un complex pentru familii ce include un centru spa şi 2 restaurante. Oferă o zonă interioară mare pentru joacă şi sunt disponibile servicii de babysitting, asigurate de profesionişti calificaţi.

 

Camerele Hotelului Kolping sunt spaţioase, toate având TV prin satelit şi minibar. La cerere sunt disponibile facilităţi pentru înfăşarea şi îmbăierea bebeluşilor. De asemenea, hotelul dispune de un parc acvatic pentru familii, facilităţi pentru carturi cu pedale şi terenuri de joacă cu aventuri.

 

Secţiunea de wellness destinată exclusiv adulţilor include piscine interioare, saune şi băi de aburi, plus, este un centru de înfrumuseţare şi un coafor. Restaurantele servesc mîncăruri naţionale şi internaţionale, iar cafeneaua Bobo are o zonă mare de relaxare în aer liber. În toate zonele publice este acces la Wi-Fi gratuit.

 

Printre alte facilităţi sportive se numără un teren de tenis. Oaspeţii pot închiria biciclete de la recepţia deschisă non-stop şi pot explora zona naturală din jurul Lacului Balaton. Kolping Hotel Spa & Family Resort este chiar lângă Drumul Naţional 75, iar oraşul Keszthely este la 6 km.

 

Stațiunea: Heviz

Cazare: 21.04.2020

Durata șederii: 7 nopți

Prețul include: cazare 7 nopți cu tipul de masă HB + Treatment (mic dejun și cină + tratament) și asigurare medicală.

Transport: PROPRIU

Nu aveti dreptul sa va inregistrati