TOP
Image Alt

MARICA’S BOUTIQUE HOTEL

MARICA’S BOUTIQUE HOTEL

€536 / de persoana

Marica’s Boutique Hotel este situat la doar 60 de metri de plaja Kissonerga şi la 8 km de centrul oraşului Paphos și oferă vedere la Marea Mediterană, camere echipate complet, cu un balcon. Proprietatea are un restaurant, un café-bar şi o piscină cu şezlonguri şi umbrele de soare, înconjurată de iarbă.

 

Suitele spaţioase sunt dotate cu aer condiţionat şi acces gratuit la internet WiFi. Fiecare unitate include un frigider şi un TV cu ecran plat. Cele mai multe se bucură de vedere la mare. Toate unităţile sunt prevăzute cu uscător de păr şi cutie de valori. Recepţia e deschisă nonstop poate aranja excursii pe insulă şi închirierea de autoturisme şi biciclete.

 

La cîțiva pași de hotel este o staţie de autobuz. Centrul satului Kissonerga, cu numeroase baruri şi restaurante, se află la mai puţin de 400 de metri. Plaja din Golful Coralilor este la 5 km, iar Aeroportul Internaţional din Paphos se află la 18 km. Proprietatea asigură parcare privată gratuită.

 

Destinația: Cipru
Pornire din Chișinău
Tur: 01.05.2020
Retur: 08.05.2020
Prețul include: cazare 7 nopți cu tipul de masă indicat, transport tur / retur (bagaj de mînă) + transfer, asigurare medicală.

  • Destinatie
  • Plecare
    Chișinău
  • Timpul plecarii
    12:40
  • Timpul intoarcerii
    15:40
Nu aveti dreptul sa va inregistrati