TOP
Image Alt

MAXX ROYAL BELEK GOLF & SPA 5*

MAXX ROYAL BELEK GOLF & SPA 5*

€1358 / de persoana

Complexul Maxx Royal Belek Golf este situat pe o suprafață de 500 m², ce cuprinde mini club, mini-discotecă, parc acvatic, zone de gimnastică și jocuri de societate. Acest hotel oferă facilități extinse și unice, special amenajate pentru atît pentru adulți, cît și pentru copii.

 

Suitele elegante sunt decorate în nuanţe pastelate şi beneficiază de mult spaţiu. Toate camerele au podea din lemn, TV LCD şi un minibar bine aprovizionat.

 

Restaurantele de la Maxx Royal Belek oferă preparate din bucătăria internațională, inclusiv specialități japoneze, mediteraneene, grecești și turcești. Pentru o băutură reconfortantă, oaspeţii au la dispoziţie nu mai puţin de 13 baruri, fiecare cu un design aparte. Barul Azura este deschis nonstop. Chocolatier oferă ciocolată de casă delicioasă, iar patiseria Le Melange serveşte o varietate de deserturi şi prăjituri.

 

Amplasat pe o plajă mediteraneană, complexul luxos Maxx Royal Belek Golf Resort oferă 7 piscine și 5 restaurante. Oaspeţii au la dispoziţie un parc de distracţii şi un teren de golf de clasă mondială, cu 18 găuri. Centrul spa de la Maxx Royal pune la dispoziţie săli de masaj, tratamente cosmetice şi o baie turcească tradiţională. Personalul de divertisment de la Maxx Royal organizează activități zilnice, iar sporturile acvatice pot fi practicate pe plaja privată a hotelului.

 

Acest complex de 5 stele este situat la 1 km de magazinele, restaurantele şi cluburile de noapte din Belek. Aeroportul Antalya se află la 35 km de Maxx Royal Belek Golf Resort.

 

 

 

Destinația: Belek, Turcia
Pornire din Chișinău
Tur: 18.04.2020
Retur: 25.04.2020
Prețul include: cazare 7 nopți cu tipul de masă indicat, transport tur / retur + transfer, asigurare medicală.

  • Destinatie
  • Plecare
    Chisinau
  • Timpul plecarii
    07:05
  • Timpul intoarcerii
    09:30
Nu aveti dreptul sa va inregistrati