TOP
Image Alt

PERELIK 5*

PERELIK 5*

€298 / de persoana

Hotelul Perelik este unul dintre cele mai mari și îndrăgite hoteluri din Pamporovo. Este situat în centrul stațiunii, la aproximativ un kilometru distanță de teleschi și oferă unităţi de cazare recent renovate şi bine utilate, precum şi o gamă largă de localuri unde se poate lua masa.

 

Puteţi savura preparate bulgăreşti şi europene la restaurantul care poate găzdui până la 450 de persoane, sau puteţi vizita restaurantul italian. Bucuraţi-vă de băutura preferată la barul deschis nonstop din hol, la cele 2 baruri de noapte sau la barul après-ski. Distraţi-vă la sala de bowling, salonul de jocuri, sala de biliard şi sala de jocuri pe calculator.

 

Hotelul Perelik se mândreşte cu o piscină interioară de dimensiuni aproape olimpice, o sală de fitness echipată excelent şi tratamente de wellness. Centrul comercial oferă o gamă largă de produse şi servicii. La un cost suplimentar aveţi la dispoziţie abonamente de schi, echipament de schi şi lecţii de schi.

 

Proprietatea asigură acces gratuit la internet WiFi şi un serviciu de transfer gratuit. Băuturile comandate după ora 22:00 trebuie plătite de către oaspeţi.

 

 

Cazare: 07.02.2020

Durata șederii: 5 nopți

Prețul include: cazare 5 nopți cu tipul de masă HB (mic dejun + cină) și asigurare medicală.

Transport: PROPRIU

Nu aveti dreptul sa va inregistrati