TOP
Image Alt

POTIDEA PALACE 4+*

POTIDEA PALACE 4+*

€625 / de persoana

Rafinatul hotel Potidea Palace este situat într-un loc pitoresc surprinzător: pe istmul dintre două golfuri, chiar la mare, cu o panoramă unică asupra legendarului Munte Olympus.

 

Toate camerele și suitele de la Potidea au aer condiționat, wi-fi gratuit, TV cu ecran plat cu canale prin satelit şi balcon mobilat. Fiecare are minibar și baie privată cu halate de baie și papuci, iar unele au un dormitor separat și o zonă de relaxare cu canapea.

 

Oaspeții se pot bucura de un mic dejun tip bufet și de masa de prânz și cină la restaurant. Mese ușoare și băuturi răcoritoare sunt oferite la snack bar. Mai multe taverne, magazine și un supermarket sunt la 2 km.

 

Centrul spa și de wellness are piscină interioară, saună și baie de aburi. Oaspeţii care doresc să se mențină în formă au la dispoziţie un teren de tenis și un centru de fitness. Hotelul are o grădină bine îngrijită și un loc de joacă pentru copii.

 

Arhitectura modernă a clădirilor se contopește cu natură. Lînga piscină, există o copie în miniatură a faimosului Parthenon, folosit drept un pavilion pentru relaxare.  În crama IDEA, unde se colectează vinuri splendide din Grecia, puteți gusta și achiziționa soiurile pe care le doriți.

 

Destinația: Halkidiki-Kassandra, Grecia
Pornire din Chișinău (autobuz)
Tur: 23.05.2020
Retur: 01.06.2020
Cazare: 24.05.2020 – 31.05.2020
Prețul include: cazare 7 nopți cu tipul de ALL Inclusive, transport tur / retur + transfer, asigurare medicală.

  • Destinatie
  • Plecare
    Chișinău
  • Timpul plecarii
    09:00
  • Timpul intoarcerii
    18:30 - 20:00
Nu aveti dreptul sa va inregistrati