TOP
Image Alt

TELEFERIC GRAND HOTEL 4*

TELEFERIC GRAND HOTEL 4*

€448 / de persoana

Hotelul Telefric este amplasat în cadrul stațiunii Poiana Brașov, în imediată apropiere a pîrtiei și al centrului turistic Brașov. Hotelul pune la dispoziția turiștilor servicii de înaltă calitate conform eleganței și luxului imprimat de aceasta, loc unde li se oferă multiple posibilități de petrecere a timpului liber, condiții de relaxare, odihnă și degustare a principalelor preparate tradiționale românești și internaționale, servite de către un personal caracterizat de profesionalism.

 

Situat în staţiunea Poiana Braşov, la doar 50 de metri de o telecabină, Teleferic Grand Hotel oferă acces gratuit la internet WiFi şi vedere panoramică la munte. Această proprietate combină elemente rustice şi căldura lemnului cu facilităţi de înaltă tehnologie.

 

Toate camerele sunt decorate cu gust şi au mobilier şi decoraţiuni din lemn masiv. De asemenea, includ TV cu ecran plat, minibar, seif şi o zonă de relaxare. Cele mai multe unităţi de cazare oferă balcon. Oaspeţii de la Teleferic Grand Hotel beneficiază de acces gratuit la centrul spa, care include o piscină interioară, cadă cu hidromasaj în aer liber, o zonă de fitness şi 3 tipuri de saune: umedă, uscată şi cu infraroşu. Vă puteţi bucura de diverse masaje şi tratamente, la un cost suplimentar. Barul spa oferă o gamă largă de băuturi din fructe, preparate în faţa oaspeţilor.

 

La proprietate există o şcoală de schi, precum şi un centru de închiriere de echipamente de schi şi snowboard, cu uscător de clăpari. Există depozit pentru echipament de schi disponibil gratuit. În plus, hotelul pune la dispoziţia copiilor o cameră de joacă, un club pentru copii şi un loc de joacă în aer liber.

 

Teleferic Grand Hotel găzduieşte 2 restaurante: 4 Seasons serveşte mâncăruri româneşti şi internaţionale, iar la Gourmet vă puteţi delecta cu preparate rafinate. Ambele restaurante au o terasă cu vedere la munţii din jur. După orele petrecute pe pârtiile de schi, oaspeţii se pot relaxa la barul après-schi de la proprietate.

 

Hotelul se află la 12 km de Braşov. Cetatea Râşnov este la 12 km, iar Castelul Bran este la 25 km. Este disponibilă o parcare gratuită cu 150 de locuri.

 

Stațiunea: Poiana Brașov

Cazare: 11.02.2020

Durata șederii: 5 nopți

Prețul include: cazare 5 nopți cu tipul de masă BB (mic dejun) și asigurare medicală.

Transport: PROPRIU

Nu aveti dreptul sa va inregistrati